Welcome guest, is this your first visit? Click the "Create Account" button now to join.

User Tag List

Page 1 of 2 12 LastLast
Results 1 to 10 of 18
  1. #1
    Senior Member jcarlilesiu's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Jake
    Location
    Lincoln Square - Chicago
    Posts
    1,350
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    Slow page loading & errors

    Is it just me or are there other people having this problem today?

  2. #2
    Senior Member Ms0099rg's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Matt
    Location
    Westchester
    Posts
    163
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    I was off my phone,but PC is all good

  3. #3
    Premium Sponsor EyeReef's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Mike
    Location
    Chicago
    Posts
    1,633
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    I experienced it a few times..unfortunately we are on a shared server...so if traffic picks up on this site or another we could experience lag...hopefully it doesn't become too much of a problem.

  4. #4
    TeamCR Smitty's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Lionel
    Location
    Oak Lawn, IL
    Posts
    4,494
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    I thought it was just me/my blackberry. Been happening since about noon.

  5. #5
    Senior Member misenplace101's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Richard
    Location
    Glenview
    Posts
    784
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    I had some problems with the Iphone earlier. Not too bad though

  6. #6
    Premium member kurens's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Peter
    Location
    Burbank
    Posts
    611
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    yep.i thought its my comcast modem:0

  7. #7
    Senior Member mr_z's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    rene'
    Location
    posen, IL
    Posts
    1,634
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    i wouldnt doubt it if it was comcasts equipment. it sucks if you have an older modem take it to your local comcast office and have them switch it off for a newer one. but if its working fine just leave it alone. it is good to reset it like once a month so it can refresh itself tho. and i was wondering will you have a home server so you can host yourself and not have any issues?

  8. #8
    Premium member kurens's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Peter
    Location
    Burbank
    Posts
    611
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    thanks mr_z
    i am working for cable company and got few modems to choose from

  9. #9
    Senior Member mr_z's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    rene'
    Location
    posen, IL
    Posts
    1,634
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    let me guess direct tv? or did you just make that your avatar pic for the fun of it.

  10. #10
    Premium member kurens's Avatar
    Join Date
    Feb 2011
    Name
    Peter
    Location
    Burbank
    Posts
    611
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)



    a little bit of everything but mostly dtv.

 

 

Posting Permissions

  • You may not post new threads
  • You may not post replies
  • You may not post attachments
  • You may not edit your posts
  •